okt
11

Ahogy a blog bemutatásában ígértem, mindenfajta mély tudományosság nélkül, egyszerűen, de őszintén fogok írni. Kerüljük a mellébeszélést!

Dagadt vagy? Igen!
Ne is tagadd! Ne is tagadd Te dagadt! Ha nem lennél pufi, túlsúlyos, dagi, stb., akkor nem olvasnád a blogom. Persze nem mindegy, hogy mennyi felesleg van rajtad, 3 kiló vagy 30. De van. Ma még van. Pár hét - de ha követed a blogot, nem csak a fotelben ülve! - és nem lesz, csak néhány kilónyi pluszod. Annyi meg kell is, hiszen zsírtartalék nélkül károsodhat a szervezet, valamiből energiához kell jutni.

Gond van a stílusommal? Azért írok így, mert ha nem szembesítjük magunkat a problémákkal, ha csak mismásolunk, akkor sosem fogunk eredményt elérni.

A blogok során bemutatott módszereket mind sikeresen alkalmaztam, tehát gyakorlatból beszélek.
Igyekszem majd valamiféle témák szerint csoportosítani a gondolataimat, de ez nem lesz könnyű. A téma olyan egyszerű, mint egy faék, túl sokat nem lehet majd róla írni, így előre legalább is úgy látom. Ezért két lehetőség áll majd előttem, előttünk: vagy elmegy majd a blog egy másik irányba, vagy maradunk a fogyás mellett szorosan, de akkor interaktívnak kell lennünk, magyarul azt várom majd a követőktől, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dagadtvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr124832535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása