okt
11

Miért is kéne lefogynom? - teszik fel maguknak a kérdést legtöbben.Nem kell. Senki nem kényszerít. Maradj dagadt. Jól érzed így magad? Hazudj egyet bátran: Igen!
A frászt! Nem, nem érzed így jól magad.

Ha most jársz itt először, akkor légy szíves kezd a legrégebbi cikkről, mivel a témák egymásra épülnek! Clickandgo!

Most ne menjünk bele a túlsúly okozta egészségügyi problémákba, lehet arról éppen eleget hallani, de valahogy mindenki abban bízik, hogy majd éppen vele nem fog előfordulni. Én itt másról szeretnék írni.

A mai világ a sikeres emberekről szól - legyen az a siker kicsi vagy nagy. Hollywood, a média és a magunk elvárásai is azt sugallják, hogy a tökéletes testű ember az sikeres. Lehet-e Bond lány egy pufi csaj? Lehetett-e volna Madonna az, aki, ha dagadt lett volna? Látsz a híradóban dagadt bemondócsajt? Ugye, hogy nem.

És valld be magadnak: Te sem dagadt partnerről álmodsz, hanem egy jó testű csajról vagy pasiról. Aki persze elfogad olyannak téged amilyen vagy. Muhaha! Ébresztő, fel!

Ha tudnád, hogy milyen egyszerű lefogyni, akkor már rég megtetted volna. Itt az idő cselekedni!

Nézzük meg azt a pár dolgot ami a fogyáshoz kell:

motiváció, futás, zabálás

Nem tévedés: zabálás. Annyit ehetsz és azt, amit csak akarsz! Csoki, fagyi, süti? Nem gond! Szénhidrátok, zsírok? Nem gond! Egyet kell tudnod: mikor ehetsz, hogy mennyit az nem számít. Miért? Mert a kérdés csak az: mennyit akarsz futni? De ez már a következő bejegyzés témája lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dagadtvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr694832591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása